Léto budiž pochváleno…

Aneb až se zima bude ptát, tak aby léto mohlo pochválit nás.

Léto – to slovo samo o sobě zavání pohodou, teplem, klidem a odpočinkem. Snad neznám nikoho, kdo by léto neměl rád. Mnoho lidí se takto zároveň upíná k dovolené., k těm krásným 14 dnům letního odpočinku. A i tak máme léto rozdělené před dovolenou a po dovolené. Dovolená – to je od toho, že nám někdo něco dovolí, nebo že my si dovolíme, ale CO?

Nechtějme tedy v době letní dovolené (nebo prázdnin) všechno vyřešit. Často se pak stane, že když povolí každodenní napětí z pracovního procesu, tak o dovolené povolí nervy a je to pro nás naopak doba úzkostí – co jsme nezvládli a zvládneme pak, co nás čeká?!?!

Ne, pojďme se v létě snažit prožít každý den, každou chvilku, každý maličký okamžik – TEĎ – né bylo a bude, ale TEĎ je!!! Dívejte se okolo sebe, tak abyste viděli – nejen byli diváky filmu, kde se odehrává život. Užívejte a ochutnávejte léto, volno, svobodu a slunce všemi smysly. Nemusíme projet půl světa a ukazovat alba fotografií. Stačí si lehnout na trávu a pozorovat třeba mraky na letní obloze…

Pro ty aktivní, kteří chtějí přes léto něco pro sebe udělat, připojuji krátké video jak na to. Natočily jsme ho pro Vás s paní Koubovou, majitelkou agentury Lepší známky poslední den školního roku, jako malý návod k použití.

Video zde.

Takže chvalme léto, každý den, každou chvilku a věřme, že i léto nakonec pochválí nás…

A znáte mě, já vás určitě pochválím!

Blanka